King George

The Bad, The Good and…

gbuFans, boeren en buitenlui.

Er is slecht nieuws, er is goed nieuws en er is een aankondiging!

Het slechte nieuws is dat na goed overleg King George en Jane hebben besloten dat vanaf heden onze wegen gaan scheiden. Reden daarvoor is dat Jane door privéomstandigheden teveel gedwongen wordt andere prioriteiten te stellen en er daarvoor helaas te weinig tijd is om zich volledig in te zetten voor King George. Ook via deze weg willen we Jane bedanken voor de fijne tijd samen en de vele leuke optredens die we hadden. We zullen je missen als bandlid!

Het goede nieuws is dat we niet al te lang hebben hoeven zoeken naar een waardige vervangster en deze hebben gevonden in de vorm van Melanie Petrici! Ons eerst volgende optreden zal nog niet met haar zijn omdat dit én te kort dag is én omdat we voor Koningsdag reeds een vervangster hebben geregeld. Dat is gelijk een mooi bruggetje naar het laatste dingetje…

Op Koningsdag zullen we optreden met de ons vertrouwde, geliefde en zéér gewaardeerde Ilona von Aesch! Ze heeft reeds vorig jaar met ons meegedaan tijdens Zwaluwpop en tijdens Bronsbergen!
Op Koningsdag staan we in Zutphen op de houtmarkt en we beginnen rond 15:00 uur.

Tot daar, tot dan!