King George

Lentekriebels én promomeisjes…

bimboHallo allen! Er is weer nieuws.

King George heeft weer de nodige optredens in het voorjaar binnen geharkt. Naast wat privé/besloten optredens hebben we de volgende publieke optredens;

Zo staan we op beide dagen van Muziek Totaal in Deventer, te weten op de donderdag (27 maart) bij Café De Alm en op vrijdag (28 maart) bij Café De Buren van Schimmelpenninck. Beide dagen trappen we rond 21:00 uur af. Voor wie ons de ene dag niet kan zien, mag ons de andere dag komen bewonderen.
In het kader van “verandering van spijs doet eten” hebben we weer een zwik nieuwe, en vooral verrassende nummers in petto waarvan men dat niet zal verwachten van King George! Benieuwd!? Komen is weten!

Omdat Koningsdag zonder King George eigenlijk geen Koningsdag is, spelen we 26 april op de Houtmarkt in Zutphen thv Café Pierrot. Vanaf 16:00 uur maken we er een gezellig koninklijk feestje van!

En dan doet King George bij dezen de oproep of er mensen zijn die wat vrije tijd over hebben en het leuk vinden King George aan de man te brengen. Hoewel we een gestaagd aantal optredens hebben, is meer in dit geval altijd beter. We hebben er alleen niet altijd zelf de tijd voor om achter adresjes en opties aan te gaan. In principe levert King George de leads en opties aan. Uiteraard staat er een goede vergoeding per optreden tegenover en naar gelang de eigen inzet kan deze flink oplopen.
Interesse of meer info!? Doe ff een mailtje naar vielub@king-george.nl en dan komt het goed!

Hopelijk zien we jullie op een van onze komende optredens.
Be there or be bored!